Βίντι-ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ στη Βουδαπέστη

Βίντι-ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ στη Βουδαπέστη

Το 10.gr σας παρουσιάζει την κριτική των «κιτρινόμαυρων» για τον θρίαμβο της Βουδαπέστης

Βασίλης Μπάρκας:

Οποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και σταθερός. Έβγαλε αμέσως μετά το 0-1 μια πολύ δύσκολη φάση με τον Φιόλα και ήταν αποτελεσματικός στις φάσεις που έπρεπε. Στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη στο τετ α τετ με τον Λάζοβιτς.

Μιχάλης Μπακάκης:

Συνεπής σε ότι χρειάστηκε να κάνει μέσα στο γήπεδο, δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση όπως στην ρεβάνς με την Σέλτικ. Δεν κινδύνεψε από την πλευρά του και προσπάθησε όταν μπορούσε να ανεβαίνει.

Νίκλας Χουλτ:

Για ακόμη ένα ματς έκανε εξαιρετική δουλειά. Στο 0-1 «έχτισε» και πάλι τη φάση, όπως είχε κάνει στο 1-0 στο ΟΑΚΑ με την Σέλτικ. Αποδεικνύεται πολύτιμος και με τον Ουζουνίδη βρίσκει τα πατήματα του.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Μέχρι το 68’ ήταν άψογος. Μια αντίθετη κίνηση του Λάζοβιτς τον έκανε να χάσει την ισορροπία του, τον έχασε και έγινε το 1-2. Πολύ καλός μέχρι το γκολ, απο εκεί και πέρα είχε θέματα μαζί με όλη την ΑΕΚ:

Μάριος Οικονόμου:

Σταθερός, δίχως να… μπλέξει σε δύσκολες φάσεις. Στο τέλος έχασε και αυτός την ηρεμία του, ενώ θα έπρεπε να καθοδηγεί την άμυνα του.

Αντρέ Σιμόες:

Δεν έκανε μεγάλο ματς, αλλά έβγαλε… βρώμικη δουλειά. Σταθερά καλός στη θέση του, είχε καλή συνεργασία ανασταλτικά με τον Γαλανόπουλο. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει όταν η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Επαιξε δίδυμο με τον Σιμόες με πολύ αθόρυβη δουλειά στον άξονα. Υποστηρικτικός στον ανασταλτικό τομέα, δεν έδωσε πολλά επιθετικά. Ο Αλεφ θα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα.

Πέτρος Μάνταλος:

Παρότι είχε μείνει εκτός για αρκετό διάστημα, έδειξε ότι είναι πολύτιμος και παίκτης-κλειδί. Έκανε τη δουλειά που έπρεπε να κάνει και βοήθησε την ΑΕΚ οργανωτικά, παρότι είχε μπόλικους αμυντικούς κάθε φορά μπροστά του. Δραστήριος αρκετά, ενώ όταν κουράστηκε έχασε κάποιες μπάλες.

Τάσος Μπακασέτας:

Ηταν μέσα σε… όλα τα καλά της ΑΕΚ και στο πολύ αρνητικό. Ο Μπακασέτας κέρδισε την πολύ σημαντική αποβολή και σκόραρε το 0-2 που ήταν γκολ που… κρίνει πολλά. Ωστόσο, ανόητα έβαλε το πόδι του σε μια περίεργη φάση, ενώ δεν θα έπρεπε. Ο Ρόκι ήθελε εξ’ αρχής να ισοφαρίσει την πρώτη αποβολή. Τακτικά δεν βοήθησε πάντως πολύ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης:

Αλλος άνθρωπος με τον Ουζουνίδη πλέον. Με τον Λιβάγια στην επίθεση δένει πολύ σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και με τέτοια ψυχολογία, όταν βρίσκει χώρο… σκοτώνει! Και το έκανε στο 0-1 όταν ήταν εκεί που έπρεπε. Πολύτιμος σε εκτός έδρας ματς για ακόμη μια φορά.

Μάρκο Λιβάγια:

Δεν ήταν καλός, δεν ήταν ο γνωστός Λιβάγια. Πάλευε συνεχώς με πολλούς αμυντικούς και δεν ήταν σε καλή βραδιά. Θα μπορούσε να ήταν πιο ομαδικός σε αντεπιθέσεις και καλές προϋποθέσεις.

Αλεφ:

Μπήκε αντί του Γαλανόπουλου στο τελευταίο μισάωρο, αλλά δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί και έπεσε πάνω… στην πίεση της Βίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ