ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου με Ελ Καντουρί αριστερά

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου με Ελ Καντουρί αριστερά

Ο Μαροκινός φαίνεται ότι κερδίζει τη θέση του βασικού από τον Ουάρντα και τον Λέο Ζαμπά.

Μία θέση προβληματίζει τον Ράβζαν Λουτσέσκου για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ που θα παρατάξει απόψε (29/8) απέναντι στην Μπενφίκα: αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει σε εκείνη τη θέση τέσσερις παίκτες σε έξι επίσημα ματς: τους Λέο Ζαμπά, Ομάρ Ελ Καντουρί, Αμρ Ουάρντα αλλά και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός έμεινε εκτός αποστολής, οπότε ο Λουτσέσκου μείωσε τις επιλογές του στις τρεις.

Στη Λισαβόνα βασικός αριστερά είχε παίξει ο Λέο Ζαμπά, αλλά εκεί έλειπε ο Ελ Καντουρί λόγω εντός τραυματισμού.

Στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, αριστερά έπαιξε ο Αμρ Ουάρντα, αλλά σε αυτό ο ματς ξεκουράστηκαν ο Πέλκας και ο Λημνιός και έτσι ο Λέο Ζαμπά αγωνίστηκε δεξιά και ο Ελ Καντουρί ως δεκάρι.

Σε τρία από τα έξι επίσημα ματς του ΠΑΟΚ έως τώρα βασικός αριστερά έχει ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί (με Βασιλεία εκτός και στα δύο παιχνίδια με τη Σπαρτάκ Μόσχας).

Ο Μαρονικός μοιάζει ο επικρατέστερος να ξεκινήσει το παιχνίδι και απέναντι στην Μπενφίκα, με τον Αμρ Ουάρντα να μένει στον πάγκο για να μπει στη διάρκεια της αναμέτρησης όπως είχε γίνει και στην Πορτογαλία.

Έτσι ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος δεξιά και ο Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα, ο Βαρέλα και ο Κρέσπο θα είναι οι δύο στόπερ, στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, πιο μπροστά (ως 10άρι) θα είναι ο Πέλκας, δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Λημνιός, αριστερά ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ