Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Νύχτα μαγική, ονειρεμένη (pics, vids)

Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Νύχτα μαγική, ονειρεμένη (pics, vids)

Σαν σήμερα, στις 16 Σεπτέμβρη του 2014, ο Ολυμπιακός με σκόρερ τους Μαζουακού, Αφελάι και Μήτρογλου επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γ. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League!

Ήταν φιναλίστ του Champions League. Ήταν πρωταθλήτρια Ισπανίας. Πριν επισκεφθεί το Γ. Καραϊσκάκης είχε επικρατήσει στο ντέρμπι της Μαδρίτης της μισητής Ρεάλ.  Κι όμως, μπροστά στον Ολυμπιακό του Μίτσελ, μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η Ατλέτικο Μαδρίτης «γονάτισε» μπροστά σε έναν ορκισμένο Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι, σαν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου του 2014, επικράτησαν των Ροχιμπλάνκος με 3-2, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Χάρη στα τέρματα των Μαζουακού (13′) και Αφελάι (31′), οι Πειραιώτες έκανα ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα. Οι Μαδριλένοι μείωσαν με τον Μάντζουκιτς στο 38′ σε 2-1 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Ο Κώστας Μήτρογλου στο 73ο λεπτό ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο «μαγικό» 3-1, με τους Ροχιμπλάνκος να μειώνουν με τον Γκριεζμάν στο 86′ στο τελικό 3-2, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Μόλις στο 13ο λεπτό, μετά από εκτέλεσε κόρνερμε πάσα και ο Αφελάι έστρωσε στον Μαζουακού, που μετά το κοντρόλ έπιασε ένα εντυπωσιακό τέρμα με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας του Όμπλακ για το 1-0. Με την Ατλέτι να πιέζει ασφυκτικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει στην αντεπίθεση με τον Ντομίνγκες να δίνει στον Μήτρογλου που άφησε κάτω από τα πόδια για τον Αφελάι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 38′, με τον Μάντζουκιτς να βγαίνει στην πλάτη του Αμπιντάλ και με άψογη κεφαλιά να κάνει το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι Ροχιμπλάνκος είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Ρομπέρτο ήταν πραγματικός φύλακας – άγγελος. Και ο Μήτρογλου… killer!  Ο Κασάμι με ωραία ενέργεια από δεξιά, γύρισε στον Μήτρογλου ο οποίος έκανε το 3-1 στο 73′. Λίγο πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Αντουάν Γκριεζμάν διαμόρφωσε το τελικό 3-2..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (84′ Γιαννούλης), Ντομίνγκες (57′ Φουστέρ), Αφελάι (69′ Εντινγκά), Μήτρογλου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Ανσάλντι, Μάριο Σουάρεθ (74′ Νίγκεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (66′ Τσέρτσι), Τουράν, Γκάμπι (56′ Γκριεζμάν), Μάντζουκιτς.

Δείτε εδώ φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Θυμηθείτε εδώ τα γκολ των Πειραιωτών κόντρα στους Ερυθρόλευκους της Μαδρίτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ