Μακ: «Χάρηκα με την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ»

Μακ: «Χάρηκα με την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ»

Ο Σλοβάκος δεν ξεχνάει τον Δικέφαλο, παρότι πλέον αγωνίζεται στη Ρωσία με τα χρώματα της Ζενίτ - «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την Σπαρτάκ και στα δύο ματς», πρόσθεσε.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έφτασε μια ανάσα από την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, αλλά στον επαναληπτικό με την Μπενφίκα στην Τούμπα για τα πλέι οφ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και μοιραία αποκλείστηκε από τους Πορτογάλους.

Στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους ο Δικέφαλος απέκλεισε τις Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους πανίσχυρους Αετούς της Λισαβόνας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Ζενίτ, Ρόμπερτ Μακ, παρακολούθησε τα παιχνίδια των ασπρόμαυρων στα προκριματικά και μάλιστα χάρηκε πολύ την πρόκριση επί της Σπαρτάκ.

Ο Σλοβάκος με δηλώσεις του στη Ρωσία τόνισε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καλύτερη και στα δύο ματς με τη μοσχοβίτικη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια στην επόμενη φάση. «O ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την Σπαρτάκ και στα δύο μεταξύ τους ματς. Δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και στη Μόσχα μπορούσε να κερδίσει, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Χάρηκα με την πρόκριση του ΠΑΟΚ, έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη. Δίκαια προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ