Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός : «Σημαντικά τα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου» είπε ο Ντοστ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός : «Σημαντικά τα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου» είπε ο Ντοστ

Ο Μπας Ντοστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1), καθώς σημείωσε δύο τέρματα. Ο Ολλανδός φορ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα του πέτυχε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Παράλληλα, «ζήτησε» από τον Ολυμπιακό να πάρει […]

Ο Μπας Ντοστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1), καθώς σημείωσε δύο τέρματα. Ο Ολλανδός φορ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα του πέτυχε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Παράλληλα, «ζήτησε» από τον Ολυμπιακό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Γιουβέντους για να δώσει στην Σπόρτινγκ την ευκαιρία να κυνηγήσει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντοστ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν πολύ σημαντικά τα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου γιατί είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κατάφερα να σκοράρω. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι για τους βαθμούς που ήδη έχουμε κερδίσει γιατί ο όμιλος δεν είναι καθόλου εύκολος. Έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς μπροστά μας. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός να κάνει τη δουλειά του απέναντι στη Γιουβέντους, εμείς έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα, όμως συνεχίζουμε να ελπίζουμε για τη δεύτερη θέση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ