Ποτσετίνο: «Είμαι οπαδός της Εσπανιόλ»

Ποτσετίνο: «Είμαι οπαδός της Εσπανιόλ»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε σε ισπανικό μέσο για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε στην ισπανική «Marca», δύο μέρες πριν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός τεχνικός είπε: «Είμαι οπαδός της Εσπανιόλ και αυτό είναι κάτι που μου δίνει έξτρα κίνητρο για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Έμεινα στην Βαρκελώνη 5 χρόνια, οπότε είναι ωραίο που επιστρέφω εκεί. Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό για την Μπαρτσελόνα, αλλά η πορεία μου είναι διαφορετική από την δική τους και το να προπονήσω την ομάδα μια μέρα, είναι σχεδόν απίθανο».

Ακόμη, μίλησε για τις διαφορές των «μπλαουγκράνα» σε σχέσι με το παρελθόν. «Είναι διαφορετική ομάδα πλέον, μετά την φυγή των Τσάβι και Ινιέστα, παίκτες που είναι αδύνατο να αναπληρώσεις. Παρόλα αυτά, έχουν εκπληκτικούς παίκτες, όπως ο Μέσι που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, ενώ ο Κουτίνιο είναι φανταστικός. Έχουν πολύ ταλέντο σαν ομάδα«, είπε.

Τέλος, δήλωσε πως παρότι βρίσκεται στην Αγγλία, βλέπει αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος. «Ακόμα βλέπω πολλά παιχνίδια από την Ισπανία. Μην ξεχνάτε, ότι έχω διπλή υπηκοότητα. Βλέπω κυρίως την Ρεάλ Μαδρίτης. Το να βλέπεις διαφορετικά πρωταθλήματα είναι πολύ ωραίο και σε κρατάει ενημερωμένο», πρόσθεσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ