Λυών – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-2

Λυών – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-2

Η Σαχτάρ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 κόντρα στη Λυών στη Γαλλία, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσα (2-2) μέσα σε ένα δίλεπτο και να παίρνουν εν τέλει την ισοπαλία που τους διατηρεί στην κορυφή του 6ου ομίλου!

Η Σαχτάρ στο 55ο λεπτό προηγούνταν με  2-0 της Λυών μέσα στο Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ σοκάροντας την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου Λυών. Είχε μάλιστα και τον έλεγχο του αγώνα.  Μέσα σε δύο λεπτά όμως οι Μούσα Ντεμπελέ και Ντιμπουά ισοφάρισαν σε 2-2 για τους Γάλλους που συμπλήρωσαν 5 παιχνίδια αήττητοι και παρέμειναν έτσι στην κορυφή του ομίλου!

Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαράες στο 46ο λεπτό μετά το γύρισμα του Ισμαϊλι από τα αριστερά. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος έκανε και το 2-0 για την ομάδα του με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση εντός περιοχής. Η Λυών όμως δεν πέταξε λευκή πετσέτα. Στο 70′ μείωσε με την κεφαλιά του Μούσα Ντεμπελέ και δύο λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το πλασέ του Ντιμπουά. Δοκάρι είχαν στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λυών (Ζενεσιο): Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Αουάρ, Ντεμπελέ (81′ Κορνέ), Τραορέ (63′ Ντεπάι), Ντιμπουά, Φεκίρ, Μεντί, Ντομπελέ (87′ Πέπε Ντιόπ), Τουσάρ.

Σαχτάρ: (Φονσέκα): Πιατόβ, Κριτσόβ, Στεπανένκο, Τάισον, Μοράες (83′ Καγιοντέ), Μάρλος (91′ Φερνάντο), Αλαν (75′ Κοβαλένκο), Ματβιγιένκο, Μαϊκόν, Ισμπαϊλι, Ρακίτσκι.

Βαθμολογία:

1.Λυών 4
2.Μαν. Σίτι 3
3. Σαχτάρ 2
4. Χόφενχαιμ 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ