Πόρτο – Γαλατασαράι 1-0

Πόρτο – Γαλατασαράι 1-0

Η Πόρτο πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην αρκετά καλή Γαλατασαράι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Πόρτο και Γαλατασαράι αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι ανοιχτό με πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν (49′ Μαρεγκά) και πήραν μία σημαντική νίκη στο δρόμο για την πρόκριση από τον 4ο όμιλο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι οι Τούρκοι είχαν ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να παίξουν το παιχνίδι στα ίσια. Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής μέσα στο Ντραγκάο αιφνιδιάζοντας του γηπεδούχους στο ξεκίνημα.

Μετά το δέκατο λεπτό η Πόρτο ισορρόπησε τον ρυθμό αλλά η Γαλατά συνέχισε να γίνεται επικίνδυνη. Τα πρώτα 45 λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ήταν οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Μαρεγκά σε κόρνερ του Τέλες, κάνοντας το 1-0 στο 49′. Οι Τούρκοι χρειάστηκαν μερικά λεπτά μέχρι να συνέλθουν, με τους Πορτογάλους να προσπαθούν αλλά να μην βρίσκουν ένα δεύτερο γκολ, όσο η Γαλατά ψαχνόταν εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αλλά όσο πέρναγε ο χρόνος έπεφτε ο ρυθμός τους και οι γηπεδούχοι με πιο συντηρητικό παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο επέλεξαν να σιγουρέψουν τη νίκη που θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους χαρούμενους για το τρίποντο. Από την άλλη η Γαλατασαράι έμεινε με την πικρία ότι θα μπορούσε να φύγει αλώβητη παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πόρτο (Σ. Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μαξι Περέιρα, Τέλες, Φελίπε, Μιλιτάο, Οτάβιο (80’ Αντρέ Περέιρα), Ντανίλο Περέιρα, Ερέρα, Κορόνα (69’ Τόρες), Μπραχίμι, Μαρεγκά

Γαλατασαράι (Φ. Τερίμ): Μουσλέρα, Λίνες, Ναγκατόμο, Μαϊκόν, Σερντάρ, Φερνάντο (86’ Γιουνούς), Ντονκ (68’ Σελτσούκ), Μπελχαντά (74’ Φεγκουλί), Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Σινάν

Τα αποτελέσματα του Δ’ Ομίλου 

Λοκομοτίβ Μ. – Σάλκε 0-1 (88′ ΜακΚένι)

Πόρτο – Γαλατασαράι 1-0 (49′ Μαρεγκά)

Η Βαθμολογία

1. Πόρτο 4 (2-1)
2. Σάλκε 4 (2-1)
3. Γαλατασαράι 3 (1-2)
4. Λοκομοτίβ Μ. 0 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική (24/10)

22:00 Γαλατασαράι-Σάλκε

22:00 Λοκομοτίβ Μ.-Πόρτο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ