Ο Νεϊμάρ ισοφάρισε τον Κακά στην κορυφή των Βραζιλιάνων σκόρερ στο Champions League (vid)

Ο Νεϊμάρ ισοφάρισε τον Κακά στην κορυφή των Βραζιλιάνων σκόρερ στο Champions League (vid)

Ένα ονειρικό βράδυ βίωσε ο Νεϊμάρ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ισοφάρισε επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ και τον Κακά στη λίστα με τους κορυφαίους Βραζιλιάνους σκόρερ στο Champions League, ξεπερνώντας τον Ριβάλντο!

Το βράδυ της Τετάρτης (05/10) ήταν ονειρικό για τον Νεϊμάρ. Κι όμως, το χατ-ρικ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Παρκ ντε Πρενς  δεν είναι ο βασικότερος λόγος που συνέβη αυτό.

Κατ’ αρχάς ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκοράρει δύο φορές με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο ίδιο ματς για τη διοργάνωση του Champions League.

Ο Πορτογάλος φορ της Γιουβέντους το είχε πετύχει στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζυρίχη στις 15 Σεπτεμβρίου του 2009 (νίκη των Μερένγκες με 5-2 για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων), δηλαδή εννέα χρόνια πριν. Στο διάστημα που μεσολάβησε δεν έφτασε κανείς σε αντίστοιχο επίτευγμα.

Όσο για τον Νεϊμάρ, το έκανε απέναντι στους Σέρβους το βράδυ της Τετάρτης (03/10), στο πλαίσιο της εκκωφαντικής νίκης της Παρί Σεν-Ζερμέν με 6-1 επί της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Παράλληλα, ο 26χρονος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα ισοφάρισε τον Κακά στην κορυφή με τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα στο θεσμό (30), αφήνοντας πίσω του και τον δεύτερο της σχετικής λίστας, τον άλλοτε μεσοεπιθετικό των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, Ριβάλντο.

Δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα του Νεϊμάρ από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ