Γκουαρδιόλα: «Δεν είμαστε φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Γκουαρδιόλα: «Δεν είμαστε φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έπρεπε να καταλογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έπρεπε να καταλογίζεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ,εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι οι «πολίτες» χρειάζονται πολλή ακόμα δουλειά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, ο 47χρονος τεχνικός υποστήριξε: «Αν συγκαταλεγόμαστε στα φαβορί, σημαίνει πως είμαστε καλοί. Το καλύτερο, όμως, που έχει καταφέρει η ομάδα είναι να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης και δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι να το κατακτήσουμε, για να πω την αλήθεια.

Όταν πιστεύεις πως μπορείς να κερδίσεις, τότε πρέπει να το κάνεις. Η Μίλαν, που σύντομα θα επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, το έχει κατακτήσει επτά φορές. Φαβορί είναι οι ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία και παράδοση από μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν παίξει πρόσφατα σε τελικούς και είναι πιο κοντά στο να είναι ξανά παρούσες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ