Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους 0-1

Μεγάλη νίκη για την Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 1-0 της Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ και πλέον «αγκαλιάζει» την πρώτη θέση του ομίλου

Με γκολ του Ντιμπάλα από το 17ο λεπτό, η Γιουβέντους πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά κλείδωσε την πρώτη θέση του ομίλου. Στους 9 βαθμούς η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, καθώς μετράει το απόλυτο έπειτα από 3 αγώνες, ενώ από την άλλη οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν σε δύο εβδομάδες στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Μπορεί η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα να έγινε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όλο το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Γιουβέντους. Στο 16′ ο Πογκμπά έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σέζνι του είπε όχι πραγματοποιώντας μία εξαιρετική επέμβαση. Εκεί που οι μπιανκονέρι βρέθηκαν κοντά στο να δεχτούν γκολ, στην ακριβώς επόμενη φάση κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα! Έπειτα από σέντρα του Ρονάλντο, ο Κουαρδάδο θα αποτύχει σε πρώτο χρόνο να νικήσει τον Ντε Χέα, ο Ντιμπάλα ωστόσο δεν θα αστοχήσει και με σουτ από κοντινή απόφαση θα κάνει το 1-0.

Στο 22′ ο Ισπανός γκολκίπερ απέκρουσε δυνατό σουτ του Κανσέλο, ενώ στο 39′ ήταν η σειρά του Ματουιντί να χάσει μεγάλη ευκαιρία να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα, με τον Ντε Χέα να δηλώνει εκ νέου παρών.

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με το πρώτο μέρος παρατάχθηκαν και στο δεύτερο οι δύο ομάδες. Ο Ρονάλντο στο 51′ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ, με τον Ντε Χέα να του αρνείται το γκολ και να πραγματοποιεί μία από τις αποκρούσεις της χρονιάς. Από εκείνο το σημείο και μετά η Γιουνάιτεντ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, παίρνοντας την κατοχή και πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης.

Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 75′ όταν ο Πογκμπά σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 91′ ο Μαρσιάλ έκανε ένα δυνατό σουτ πάλι εκτός περιοχής, αλλά ο Σέζνι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Πογκμπά, Μάτιτς, Ράσφορντ, Μάτα, Μαρσιάλ, Λουκάκου

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο (87′ Κόστα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί, Κουαρδάδο (82’Μπαρτζάλι), Ντιμπάλα (78’Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ