Μουρίνιο: «Ο Ανιέλι μου είπε ότι θέλει 10 τίτλους στη σειρά»

Μουρίνιο: «Ο Ανιέλι μου είπε ότι θέλει 10 τίτλους στη σειρά»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε σε δηλώσεις του έναν διάλογο που είχε με τον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους μπιανκονέρι πριν μερικές μέρες για το Champions League.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε την μεγάλη δύναμη της Γιουβέντους, στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Traford, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, όπου η ιταλική ομάδα νίκησε με σκορ 1-0.

Ο Πορτογάλος προπονητής, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Ανδρέα Ανιέλι: «Στο τούνελ που οδηγούσε στα αποδυτήρια του γηπέδου μας είπα στον πρόεδρο Ανδρέα Ανιέλι ότι αυτή τη σεζόν ετοιμάζεται να κερδίσει το όγδοο πρωτάθλημα στη σειρά. Εκείνος απάντησε ότι δεν είναι αρκετό γι ‘αυτόν και θέλει φτάσει τα δέκα στη σειρά».

Ο Μουρίνιο πρόσθεσε: «Μου αρέσει το πως λειτουργεί η Γιουβέντους. Ήταν ήδη πολύ δυνατοί και παρόλα αυτά πήραν τέσσερις ακόμα μεγάλους παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μπονούτσι, ο Εμρέ Τσαν και ο Κανσέλο. Θέλουν το τρεμπλ και εάν δεν το καταφέρουν αυτή τη σεζόν, θα το κάνουν την επόμενη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ