Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόις 3-1 (vid)

Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόις 3-1 (vid)

Η Βαλένθια με δύο γκολ του Σάντι Μίνα νίκησε με 3-1 την Γιουνγκ Μπόις, έφτασε τους 5 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου, προσπερνώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4π.), που παίζει με την Γιουβέντους.

Με πρωταγωνιστή τον Σάντι Μίνα η Βαλένθια επικράτησε εντός έδρας της Γιουνγκ Μπόις με 3-1, για την 4η αγωνιστική και έβαλε… φωτιά στον 8ο όμιλο του Champions League.  Ο Ισπανός επιθετικός σαν… γνήσια νυχτερίδα «δάγκωσε»  τους Ελβετούς και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μαρθελίνο έφτασε τους 5 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει 4 πόντους και αγωνίζεται απόψε στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους, με τους Κόκκινους Διαβόλους να βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης. O Ροντρίγκο μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Σολέρ, αυτός πλάσαρε απέναντι από τον Βαν Μπάλμος, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του πορτιέρο της Γιουνγκ Μπόις, ο Σάντι Μίνα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μετά την αρχική ψυχρολουσία αντέδρασαν και στο 37’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ρότζερ Ασαλέ. Ο Φασχάντ έδωσε στον Ιβοριανό επιθετικό και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νέτο. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-1, ωστόσο, στο 42’ ο Σάντι Μίνα… ξαναχτύπησε και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βαλένθια.  Ο Κάρλος Σολέρ έκανε τη σέντρα από δεξιά ο Ισπανός επιθετικός έβαλε την προβολή και έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Οι Νυχτερίδες στο 56’ πέτυχαν και τρίτο γκολ και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Ο Κάρλος Σολέρ βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της Βαλένθια, μετά από 5,5 μήνες! Τελευταία φορά που είχαν κερδίσει οι Νυχτερίδες στο Μεστάγια ήταν στις 20/5 στο παιχνίδι με την Λα Κορούνια (2-1). Την επόμενη αγωνιστική η Βαλένθια αγωνίζεται στην Ιταλία απέναντι στην Γιουβέντους, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις στο «Ολντ Τράφορντ».

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:
Γιουβέντους 9
Βαλένθια 5
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4
Γιουνγκ Μπόις 1

Η επόμενη αγωνιστική (27/11):
Γιουβέντους – Βαλένθια
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ