Τέμπας: «Παρί και Σίτι πρέπει να αποβληθούν από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Τέμπας: «Παρί και Σίτι πρέπει να αποβληθούν από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να είναι η ποινή για τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες έχουν παραβιάσει το Financial Fair Play, σύμφωνα με τον Χαβιέ Τάμπες.

Την πεποίθηση ότι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να αποβληθούν από το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της παραβίασης του Financial Fair Play, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Χαβιέ Τέμπας.

Σε συνέντευξη τύπου στην ιστοσελίδα του goal.com ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα του Football Leaks, που αναφέρουν ότι αυτοί οι δυο σύλλογοι έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play.

Πιο αναλυτικά, ο Τέμπας τόνισε: Eίπα πριν δύο χρόνια ότι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι “κλέβουν”, οπότε οι αποκαλύψεις αυτές δεν αποτελούν έκπληξη για εμένα».

Για το τι θα πρέπει να γίνει στην κατάσταση αυτή: Είναι πολύ σημαντικό η UEFA να κάνει κάτι γι’ αυτήν την κατάσταση. Πρόκειται για κάτι που έχει προκαλέσει ανισορροπία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στη δομή του παιχνιδιού. Πρέπει να τιμωρήσει αυτές τις ομάδες. Το να τις αποβάλει από το Champions League για έναν χρόνο, θα έστελνε ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται. Αν η UEFA δράσει όπως πρέπει, τότε θα τιμωρήσει αυτές τις ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ