Bαρύ το κατηγορητήριο της UEFA για τα επεισόδια στο ΑΕΚ – Άγιαξ

Bαρύ το κατηγορητήριο της UEFA για τα επεισόδια στο ΑΕΚ – Άγιαξ

Η UEFA γνωστοποίησε το κατηγορητήριο της ΑΕΚ για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους λόγους που η Ένωση κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Στις 13 Δεκεμβρίου η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η UEFA απήγγειλε το κατηγορητήριο της ΑΕΚ για τα όσα δυσάρεστα έλαβαν χώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τους Κιτρινόμαυρους ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς προς τον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσα στα οποία και μία βόμβα μολότοφ, αλλά και για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, ταραχές στην εξέδρα, ανάρτηση προσβλητικού πανό, παρεμπόδιση πρόσβασης των ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ρίψη φωτοβολίδων προς την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς του Άγιαξ.

Σε ό,τι αφορά στην ολλανδική ομάδα, κατηγορείται για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων από την πλευρά των οπαδών του, ενώ θα γίνει και έρευνα ως προς το ενδεχόμενο περαιτέρω ευθυνών του Αίαντα.

Η υπόθεση θα εξεταστεί στις 13 Δεκεμβρίου, όταν και η UEFA θα πάρει την απόφαση της για τις ποινές που θα επιβάλει στις δύο ομάδες. Ο κίνδυνος για βαριά «καμπάνα» προς τους Κιτρινόμαυρους είναι κάτι περισσότερο από ορατός, την ώρα που η Ένωση έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ