Στο Κίεβο το ματς Σαχτάρ – Λιόν

Στο Κίεβο το ματς Σαχτάρ – Λιόν

Στο στάδιο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαχτάρ και Λιόν για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τελικά στο Κίεβο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Σαχτάρ Ντονέτσκ-Λιόν, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, στις 12/12, λόγω του στρατιωτικού νόμου που έχει κηρύξει η ουκρανική κυβέρνηση.

Να αναφέρουμε πως η Σαχτάρ είναι υποχρεωμένη από το 2014 να δίνει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια μακριά από τη φυσική της έδρα, το Ντόνετσκ, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Φέτος έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το στάδιο του Χάρκοβο, όμως η πρόσφατη κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και η κίνηση του Κιέβου να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλη την περιοχή των συνόρων, ανάγκασε την UEFA να ορίσει το Κίεβο για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η UEFA μετέφερε για το Κίεβο την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης (29/11) ανάμεσα στη Βόρσκλα και την Αρσεναλ, παρότι η πόλη Πόλταβα βρίσκεται στην κεντρική Ουκρανία και δεν επηρεάζεται από την επιβολή του στρατιωτικού νόμου. Η Λιόν βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ουκρανική ομάδα, η οποία με νίκη την επόμενη Τετάρτη (12/12) παίρνει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ