Μεγάλη διάκριση για Βλαχοδήμο! (pic)

Μεγάλη διάκριση για Βλαχοδήμο! (pic)

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, συμπεριλήφθηκε στην 11άδα με τους παίκτες αποκάλυψη για τη φάση των Ομίλων του Champions League.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Ο νεαρός διεθνής με την Ελλάδα, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε με την Μπενφίκα στον Όμιλο της ΑΕΚ μαζί με τους Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου και με τις εμφανίσεις του τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Για τον Βλαχοδήμο η UEFA ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές επεμβάσεις, ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της Μπενφίκα, στον απαιτητικό Όμιλο στον οποίον αγωνίστηκαν οι Λουζιτανοί».

Όχι τυχαία η UEFA τον συμπεριέλαβε στην 11άδα με τους παίκτες-αποκάλυψη όσον αφορά τη φάση των Ομίλων μαζί με τους Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ), Ματάις Ντε Λιχτ (Άγιαξ), Άντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Φρένκι Ντε Γιόνγκ (Άγιαξ), Χουσέμ Αουάρ (Λιόν), Αρτούρ (Μπαρτσελόνα), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τσενγκίζ Ουντέρ (Ρόμα), Ίρβινγκ Λοσάνο (Αϊντχόφεν), Τζέντον Σάντσο (Ντόρτμουντ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ