Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Η Μπάγερν πέτυχε τα τρία γκολ που χρειαζόταν, αλλά το τέρμα του Εμπαπέ γλύκανε την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν (3-1), καθώς της έδωσε την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Κορεντίν Τολισό προσπάθησε πολύ να δώσει στην Μπάγερν την πρώτη θέση του ομίλου με τα δύο γκολ που πέτυχε, όμως ο Κίλιαν Εμπαπέ είχε αντίθετη άποψη και έτσι η νίκη των Βαυαρών με 3-1 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε αντίκρισμα.

Οι παίκτες του Γιούπ Χάινκες μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 37′ ο Κορεντίν Τολισό έκανε το 2-0 δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στο ματς.

Παρόλα αυτά, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (50’) ο Κίλιαν Εμπαπέ μείωσε σε 2-1 για τους Παριζιάνους βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για πρώτη θέση. Στο 69’ ξανά ο Τολισό, πέτυχε το 3-1 για την ομάδα του Μονάχου αλλά δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρωτιά.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα (85′ Ραφίνια), Τολισό, Ρούντι, Χάμες Ροντρίγκες (83′ Βιδάλ), Κομάν, Ριμπερί (67′ Τόμας Μίλερ), Λεβαντόβσκι.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα (72′ Κιμπέμπ), Κιρζαβά, Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ (91′ Λο Σέλσο), Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι.

 

Σέλτικ – Άντερλεχτ 0-1

Στο άλλο ματς του ομίλου η Άντερλεχτ επικράτησε με 1-0 της Σέλτικ (62′ αυτ. Σιμούνοβιτς) στη Σκωτία και αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση.

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Μπογιατά, Τιέρνι, Σκοτ Μπράουν, ΜακΓκρέγκορ, Άρμστρονγκ (46′ Ντσαμ), Φόρεστ, Σκοτ Σινκλέρ (46′ Ρόγκιτς), Μουσά Ντεμπελέ (74′ Εντουάρ).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Μπουκξ, Απιά (89′ Μάσιμο Μπούνο), Σπάχιτς, Εμποτζί (75′ Ζοζουέ Σα), Ομπράντοβιτς, Κουμς, Ντεντόνκερ, Τρεμπέλ, Χέρκενς (78′ Τεοντόρτσικ), Ονιεκούρου, Χανί.

 

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1) Παρί Σεν-Ζερμέν 15 (25-4)
2) Μπάγερν 15 (13-6)
3) Σέλτικ 3 (5-18)
4) Άντερλεχτ 3 (2-17)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ