Γκουντογκάν: «Όταν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αγχωνόμαστε»

Γκουντογκάν: «Όταν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αγχωνόμαστε»

Ο μέσος της Μαν. Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν, μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Τότεναμ και αναφέρθηκε στον ψυχολογικό τομέα των συμπαικτών του.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από την Τότεναμ με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Χεούνγκ Μιν Σον στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον χρειάζεται δύο γκολ στην έδρα της για να προκριθεί εκείνη έναντι της ομάδας του Λονδίνου.

Ο μέσος των «πολιτών», Ιλκάι Γκουντογκάν, μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού αναφέροντας πως τα έκαναν όλα λάθος και πως ακόμα η ομάδα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο.

Παράλληλα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα του ίδιου, αλλά και των συμπαικτών του λέγοντας πως όταν η Σίτι αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τους κυριεύει το άγχος, με αποτέλεσμα να μην παίζουν καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουντογκάν:

«Δεν είμαστε αρκετά θαρραλέοι. Τα κάναμε σχεδόν όλα με τον λάθος τρόπο και νομίζω πως στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ μας διακατέχει ένα ανεξήγητο άγχος. Χάσαμε το πέναλτι και άλλαξε η ψυχολογία μας. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει όταν κάτι πάει στραβά… Γι’ αυτό δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ