Το μήνυμα της Μπαρτσελόνα για τον Σαλάχ (pic)

Το μήνυμα της Μπαρτσελόνα για τον Σαλάχ (pic)

Σεβασμό προς τη Λίβερπουλ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ επέδειξε η Μπαρτσελόνα, η οποία ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Αιγύπτιο μετά την είδηση πως θα χάσει τη ρεβάνς στο «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ» τη Μπαρτσελόνα για το δεύτερο σκέλος των ημιτελικών του Champions League, με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει την πρόκριση παρά το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα.

Πάντως, τις προσπάθειες των συμπαικτών του δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς όπως έγινε γνωστό από τον Γιούργκεν Κλοπ, δεν θα είναι σε θέση να δώσει το παρών κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Ο Αιγύπτιος έπαθε διάσειση μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ντουμπράβκα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νιουκάστλ, με αποτέλεσμα να χάσει το κρίσιμο ραντεβού της προσεχής Τρίτης (7/5).

Στο άκουσμα των τελευταίων εξελίξεων, η Μπαρτσελόνα έσπευσε να δείξει τη στήριξή της προς το πρόσωπο του 26χρονου μεσοεπιθετικού, σε μια κίνηση που πρεσβεύει τα ιδανικά του αθλητισμού.

«Παιχνίδια όπως αυτά, είναι για τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Καλή ανάρρωση» έγραψαν οι Καταλανοί για τον Σαλάχ κάτω από ανάρτηση της Λίβερπουλ για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ