Το «ευχαριστώ» του Ποκετίνο και το τρελό σπριντ του Κέιν (vid)

Το «ευχαριστώ» του Ποκετίνο και το τρελό σπριντ του Κέιν (vid)

Η πρώτη ατάκα του Ποκετίνο μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού ήταν «ευχαριστώ» προς τους παίκτες του, ενώ ο τρελαμένος Κέιν αψήφησε τον τραυματισμό του και σπρίνταρε πανηγυρίζοντας.

Το ματς του Άμστερνταμ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά… θρίλερ των τελευταίων χρόνων. Ματς με εξωφρενικό ρυθμό, απίστευτη διακύμανση και ανατροπή στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με την Τότεναμ απόλυτη θριαμβεύτρια επί του Άγιαξ με 3-3 συνολικό σκορ και τα εκτός έδρας γκολ να κάνουν τη διαφορά.

Τα συναισθήματα όπως είναι λογικό ήταν πολύ δύσκολο να τα διαχειριστούν οι πρωταγωνιστές. Ο Ποκετίνο αφού πρώτα έπεσε κλαίγοντας στο χορτάρι του γηπέδου, στις πρώτες δηλώσεις του ευχαρίστησε τους παίκτες του και το ίδιο το… ποδόσφαιρο.

«Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ τους παίκτες μου, είναι ήρωες. Χωρίς το ποδόσφαιρο είναι αδύνατο να ζήσεις», δήλωσε ο Αργεντινός.

Λίγα λεπτά πριν, ο Χάρι Κέιν παρά τον τραυματισμό του, τρελαμένος και αυτός σπρίνταρε προς το μέρος που πανηγύριζαν οι συμπαίκτες του για να μοιραστεί αυτές τις στιγμές μαζί τους.

https://twitter.com/goal/status/1126235541589176331

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ