Οργανωμένη αντίδραση από 28 Ομοσπονδίες κατά της UEFA για τις αλλαγές στο CL

Οργανωμένη αντίδραση από 28 Ομοσπονδίες κατά της UEFA για τις αλλαγές στο CL

Η UEFA δρομολογεί μια σειρά αλλαγών στο format διεξαγωγής του Champions League, με 28 Ομοσπονδίες να αντιτίθενται στην πρόθεσή της αυτή.

Το ποδοσφαιρικό προϊόν του Champions League φέτος μοιάζει να έφτασε στο απόγειό του, χαρίζοντας στους ποδοσφαιρόφιλους πολύ μεγάλες στιγμές. Η UEFA όμως, σε συνεργασία με την ECA, έχουν καταστρώσει ένα πλάνο με αλλαγές οι οποίες όπως ανακοίνωσαν θα εφαρμοστούν από το 2024 και μετά.

Μερικές από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές Λίγκες (Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) έχουν εκφράσει ήδη την αντίθεσή τους. Ωστόσο η αντίδραση των Ομοσπονδιών έγινε πολύ πιο αισθητή μετά από πρωτοβουλία της πολωνικής Ομοσπονδίας να συγκαλέσει συμβούλιο καλώντας 28 Λίγκες που μετέχουν στην Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Αυτό που βγήκε από τη συνεδρίαση αυτή, είναι η γενική αντίδραση των Ομοσπονδιών στις αλλαγές που δρομολογούνται, με τον πρόεδρο Όλσον να δηλώσει χαρακτηριστικά επί του θέματος:

«Είναι πολύ σημαντικό όλες οι λίγκες να μείνουν ενωμένες σχετικά με τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα υπερασπιστούμε τα πρωταθλήματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσω των πρωταθλημάτων πρέπει να δίνονται τα εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ