Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν από το βράδυ της Κυριακής (19/05) τους πιθανούς αντιπάλους τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League!

Την τελική του μορφή πήρε από το βράδυ της Κυριακής (19/05) ο χάρτης των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο γκρουπ των ισχυρών ωστόσο όλα θα επισημοποιηθούν μετά τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ στο Μπακού.

Στην ουσία υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Το ποιο… θα επικρατήσει τελικά εξαρτάται από το ποιους θα κατακτήσει την κούπα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Μπλε του Λονδίνου ή οι Κανονιέρηδες;

Σε περίπτωση επικράτησης της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα έχει τρεις πιθανούς αντιπάλους. Με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα είναι στους ισχυρούς θα βρουν απέναντι τους μια εκ των: Πλζεν (Τσεχία), Μπασακσεχίρ (Τουρκία), Λίντσερ (Αυστρία).

Σε περίπτωση επικράτησης της Τσέλσι, ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του δύο πιθανούς αντιπάλους. Με νικητή την ομάδα του Σάρι, η Μπασακσεχίρ και η Λίντσερ πάνε στον 3ο προκριματικό γύρο και στον όμιλο των αδυνάτων θα μείνει η Πλζεν, ενώ θα «μετακομίσει» εκεί η PSV, η οποία πήρε τη 2η θέση στην Ολλανδία πίσω από τον Αγιαξ.

Πιο απλά, με κάτοχο του Europa League την Άρσεναλ:

ΔΥΝΑΤΟΙ: Βασιλεία (Ελβετία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
ΑΔΥΝΑΤΟΙ: Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Μπασάκσεχιρ (Τουρκία), ΛΑΣΚ Λιντζ (Αυστρία)

Με κάτοχο την Τσέλσι:

ΔΥΝΑΤΟΙ: Βασιλεία (Ελβετία), Ολυμπιακός (Ελλάδα)
ΑΔΥΝΑΤΟΙ: Αϊντχόφεν (Ολλανδία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Η κλήρωση του 2ου προκριματικού θα γίνει στις 18 Ιουνίου και τα ματς θα διεξαχθούν στις 23/24 – 30/31 Ιουλίου.  Η κλήρωση του 3ου προκριματικού θα γίνει στις 22 Ιουλίου και τα ματς στις 6/7 και 13 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ