Εκεί θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Πλζεν (pic & vid)

Εκεί θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Πλζεν (pic & vid)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν για το Champions League, με το πρώτο ματς να γίνεται στην έδρα των Τσέχων.

.Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Τσεχική Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση του στους ομίλους.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην «Doosan ArenaΈπειτα από οκτώ μήνες έργων, το γήπεδο πήρε την σημερινή του μορφή, με την Βικτόρια Πλζεν να έχει δώσει σε αυτό αρκετούς αγώνες ομίλων Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο «Synot Tip Arena» της Πράγας» της Πλζεν, χωρητικότητας 11.700 στις 23 ή τις 24 Ιουλίου, και οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα για το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πάμε όμως να δούμε πιο είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Βρίσκεται στο πάρκο Στρουντς της πόλης και περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό δάσος και δύο ποταμούς, τον Ράντμπουζα και τον Μζε.

Εγκαινιάστηκε το 1955 και μετά από διάφορες παρεμβάσεις που έγιναν, η αρχική του χωρητικότητά ήταν 35.000 άτομα, με μόλις 7.600 θέσεις. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2003, έγινε η πρώτη του ανακατασκευή, με αποτέλεσμα η χωρητικότητα να μειωθεί στις 7.500.

Το 2011 μετά τις καλές εμφανίσεις που είχε στην Ευρώπη ήταν απαραίτητο να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ώστε να εκσυγχρονιστεί και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα παιχνίδια. Οι εργασίες κόστισαν 360 εκατομμύρια τσεχικές κορώνες ήτοι 14 εκατομμύρια ευρώ.

Έπειτα από οκτώ μήνες έργων, το γήπεδο πήρε την σημερινή του μορφή, με την Βικτόρια Πλζεν να έχει δώσει σε αυτό αρκετούς αγώνες ομίλων Europa League, καθώς στους ομίλους του Champions League, χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο «Synot Tip Arena» της Πράγας.

https://youtu.be/0rmuWsU8Bvg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ