Τρολάρει την Παρί ο Νεϊμάρ: «Δεν έχω ξανανιώσει όπως στο 6-1 της Μπαρτσελόνα» (vid)

Τρολάρει την Παρί ο Νεϊμάρ: «Δεν έχω ξανανιώσει όπως στο 6-1 της Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο Νεϊμάρ προχώρησε σε μια μυθική δήλωση, τονίζοντας ότι η καλύτερη ανάμνηση στην καριέρα του είναι η νίκη της Μπαρτσελόνα με 6-1 απέναντι στη νυν ομάδα του Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν έχει το μυαλό του στο κεφάλι του, καθώς σε δηλώσεις που έκανε προχώρησε σε μια απίθανη τοποθέτηση.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ρωτήθηκε σε εκδήλωση εταιρείας με την οποία συνεργάζεται, ανέφερε πως το συναίσθημα του 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για το Champions League είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας ο Νεϊμάρ έβαλε εκ νέου «φωτιά» αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επιστρέψει στους μπλουγκράνα και να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η δήλωση του δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα με τον «Νέι» να τρολάρει ανελέητα τη νυν ομάδα του, χωρίς να του καίγεται καρφί.

Ο Νεϊμάρ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και το έδειξε γι’ ακόμα μια φορά με την τρομερή δήλωσή του. «Η καλύτερη ανάμνηση της καριέρας μου ήταν όταν με τη Μπαρτσελόνα νικήσαμε την Παρί 6-1. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι… Ήταν τρελό» ανέφερε.

https://twitter.com/OptusSport/status/1150192783493234688

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ