ΠΑΟΚ : Έρχεται η UEFA για την Τούμπα

ΠΑΟΚ : Έρχεται η UEFA για την Τούμπα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί κλιμάκιο της UEFA προκειμένου να επιθεωρήσει το γήπεδο της Τούμπας για την διεξαγωγή αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κλιμάκιο της UEFA θα επιθεωρήσει το γήπεδο της Τούμπα. Η παρουσία του Δικεφάλου στα προκριματικά του Champions League φέρνει στη Θεσσαλονίκη τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να δουν αν η έδρα του ΠΑΟΚ πληροί τις προϋποθέσεις.

Η επίσκεψη του κλιμακίου θα γίνει στις 18 του μηνός, όταν η αποστολή του Δικεφάλου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να πάρουν το πράσινο φως καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει μεγάλα στο γήπεδο της Τούμπας. Πέρυσι τοποθετήθηκαν νέοι πάγκοι (μόνιμοι και όχι μετακινούμενοι) με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 22 Ιουλίου και αρχές Αυγούστου (6 ή 7 του μήνα) θα ριχθεί στη μάχη για την πρόκριση του στα play off της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με βασικό στόχο να φθάσει έως τους χρυσοφόρους ομίλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ