Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μαρτίνς

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μαρτίνς

Οι εντολές του Πορτογάλου τεχνικού στους παίκτες του για τη ρεβάνς με την Πλζεν. Τι ζήτησε ο 49χρονος προπονητής και το ενδεχόμενο έκπληξης στο βασικό σχήμα. Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την εντεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το βράδυ της Τρίτης την Πλζεν στο Καραϊσκάκη στην ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με την σημερινή πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον πολύ μεγάλο αγώνα με την Πλζεν και ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του για την «μάχη» με τους Τσέχους.

Ο Πορτογάλος ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν το 100% στις προπονήσεις αλλά και στο ματς, επισημαίνοντας πως θέλει μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.

Ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τρίτης κι ένα «σενάριο» που έχει πιθανότητες είναι να παίξουν οι ερυθρόλευκοι με διάταξη 4-3-3.

Να έχουν δηλαδή Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Βαλμπουενά στο ένα άκρο της επίθεσης.

Ωστόσο θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει κι άλλες σκέψεις στο μυαλό του, αναφορικά με τον τρόπο που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν.

Υπάρχουν λοιπόν πληροφορίες που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται την έκπληξη σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στην ρεβάνς με τους Τσέχους.

Κάνει σκέψεις για να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό που θα αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα για να αιφνιδιάσει την άμυνα των Τσέχων και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει με πιο επιθετικογενές σχήμα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης και να «χωρέσει» στην εντεκάδα του Ολυμπιακού και τον Γκερέρο, τοποθετώντας τον Ισπανό πίσω από τον σέντερ φορ, σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να παίξει με τον Ελ Αραμπί σε ρόλο σέντερ φορ και απομένει να δούμε αν θα προχωρήσει σε αυτή την επιλογή.

Σ’ αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα παίξει με δύο στον άξονα της μεσαίας γραμμής (Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης ή Καμαρά) και στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ποντένσε με τον Βαλμπουνεά.

Προς το παρόν μιλάμε βέβαια για σκέψεις του Μαρτίνς και όχι γι’ απόφαση και ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει τις επιλογές του μετά την αυριανή προπόνηση της ομάδας του.

Σε ότι αφορά τώρα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση στο Ρέντη και την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα της Τρίτης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ