Γκερέρο: «Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο»

Γκερέρο: «Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο»

Περιχαρής ήταν ο Άνχελ Γκερέρο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν και εστίασε τόσο στη δική του απόδοση όσο και στην ομαδική δουλειά που έγινε από όλους τους παίκτες της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στα όσα τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στα αποδυτήρια.

Ο Ανχελ Γκερέρο δεν έκρυψε την χαρά του μιλώντας στην κάμερα της NOVA για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League με τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων» να στέκεται στη δική του απόδοση αλλά και στην ομαδική δουλειά που έγινε.

Ο Γκερέρο αναφέρθηκε επίσης και στα όσα είπε στα αποδυτήρια μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκερέρο:

«Ξέρω πολύ καλά ότι είναι μια σημαντική χρονιά για εμένα. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου με γκολ και θέλω να συνεχίσω να το κάνω.

Ήταν πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ. Βοηθούσαμε όλοι αμυντικά. Τόσο εγώ όσο και οι ακραίοι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο».

Για την εμφάνισή του και το ότι βοηθούσε και αμυντικά: «Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσω να βοηθάω την ομάδα αμυντικά και να βάζω γκολ στην επίθεση γιατί είναι σημαντικό.

Είναι αλήθεια πως είναι μια δουλειά (η άμυνα) που δεν φαίνεται γιατί αυτό που φαίνεται είναι το γκολ. Το κάνω με χαρά να βοηθάω την ομάδα μου αμυντικά. Είναι κάτι που θέλει να κάνω ο προπονητής μου και το κάνω με ευχαρίστηση».

Για το γκολ του: «Όταν πήρα τη μπάλα αρχικά προσπάθησα να ξεμαρκαριστώ και μετά αποφάσισα να εκτελέσω. Ευτυχώς η απόφαση ήταν σωστή».

Για το τι τους είπε ο Μαρτίνς στα αποδυτήρια: «Ο κύριος Μαρτίνς μας έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνισή μας και ότι ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό απέδειξε με την εμφάνισή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ