Φιλώτας Πέλιος: «Η τρέλα του λαού του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη»

Φιλώτας Πέλιος: «Η τρέλα του λαού του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη»

«Μεγάλη ομάδα ο Άγιαξ παρά τις απουσίες, αλλά ίσως είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του «Δικέφαλου του Βορρά».

Στον FOCUS 103,6 μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, που μεταξύ άλλων τόνισε:

-«Οι απουσίες του Άγιαξ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είναι σημαντικές, αλλά πάντα παραμένει μια μεγάλη ομάδα, μόνο που ο Ντε Λιχτ και ο Ντε Γιονγκ ήταν βασικότατοι και αναντικατάστατοι, όπως πιστεύω. Εάν φύγει τώρα και ο Βαν Ντε Μπέϊκ για την Ρεάλ, θα έχει χάσει μεγάλη δύναμη και ίσως είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Είμαι αισιόδοξος για νίκη στην Τούμπα…»

-«Ο Ελ Καντουρι είναι οχτάρι και εκεί έπρεπε να παίξει από πέρυσι, αλλά ο προηγούμενος προπονητής είχε άλλη γνώμη».

-«Ακόμη και 40.000 διαρκείας να διέθετε ο ΠΑΟΚ, θα τα πουλούσε όλα, γιατί η τρέλα του λαού του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη».

-«Απορώ γιατί δεν υπέγραψαν ακόμη το χωρικό σχέδιο για τη νέα Τούμπα, τόσο η παλιά όσο και η νέα Κυβέρνηση, Πρέπει να ξέρουν όλοι, ότι δεν συμφέρει σε κανέναν να κάνει πόλεμο στον ΠΑΟΚ, γιατί θα τον βρει μπροστά του. Αυτό πρέπει να το θυμούνται και οι πολιτικοί».

-«Είμαστε κοντά στο να φέρουμε από το Πέρα Κλουμπ όλα τα κύπελλα και τα μετάλλια της ομάδας από την οποία προήλθε ο ΠΑΟΚ. Από το 1872 υπήρχε αρχικά ο Ερμής, που έγινε Πέρα Κλουμπ και μόλις ήρθαν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες της Πόλης, ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ, το 1926. Υπάρχει και το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, θέλουμε να τα βάλουμε όλα στο νέο Μουσείο του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ