Εκεί θα «χτυπήσει» την Μπασάκ ο Μαρτίνς

Εκεί θα «χτυπήσει» την Μπασάκ ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει «σκανάρει» την τουρκική ομάδα. Το αδύνατο σημείο της Μπασάκ και πως σχεδιάζει να «χτυπήσει» την άμυνα της ο Μαρτίνς. Οι εντολές του Πορτογάλου και η τακτική που θ’ ακολουθήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Είναι γνωστό πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δίνει μεγάλη βάση στο σκάουτινγκ των αντιπάλων της ομάδας του και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Πορτογάλος θέλει να είναι καλά «διαβασμένος» και στα παιχνίδια με την Μπασάκσεχιρ.

Οι πληροφορίες λοιπόν από το Ρέντη αναφέρουν ότι ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δει σχεδόν όλα τα φιλικά ματς που έχει δώσει το φετινό καλοκαίρι η τουρκική ομάδα κι έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ της Μπασάκ.

Έχει μάλιστα μιλήσει με τους συνεργάτες του για τον τρόπο αντιμετώπισης των Τούρκων κι έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σ’ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που αφορά την επιθετική τακτική που θ’ ακολουθήσουν οι ερυθρόλευκοι στις δύο αναμετρήσεις με την τουρκική ομάδα.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει εστιάσει στο δεξί άκρο της άμυνας της Μπασάκσεχιρ θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που έχει αμυντικά η τουρκική ομάδα από την δεξιά πλευρά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει διακρίνει πρόβλημα στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής της Μπασάκσεχιρ και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο 49χρονος προπονητής θα μιλήσει αύριο και την Δευτέρα στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να επιτεθούν από εκείνη την πλευρά.

Ο έμπειρος κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει από τα άκρα και η ανάπτυξη από τα δύο «φτερά» της επίθεσης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο δεξί άκρο της άμυνας της τουρκικής ομάδας όπως ο Ποντένσε, ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά με τον Σουντανί κι αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο Μαρτίνς.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι και με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη, ο Μαρτίνς «φόρτωσε» την μια πλευρά της ομάδας του (δεξιά) παίζοντας με Ποντένσε, Βαλμπουενά και Ελαμπντελαουί και ο Ολυμπιακός πίεσε την άμυνα των Τσέχων κι έβγαλε πολλές φάσεις από την συγκεκριμένη πλευρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ