ΠΑΟΚ: Περιμένει Ελ Καντουρί, ετοιμάζει Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Περιμένει Ελ Καντουρί, ετοιμάζει Αουγκούστο

Την αυριανή ημέρα περιμένει για να μάθει αν θα έχει στην διάθεσή του και μάλιστα στο αρχικό σχήμα τον Ελ Καντουρί. Ο Φερέιρα, ωστόσο, ετοιμάζει τον Αουγκούστο για παν ενδεχόμενο.

Μπορεί σήμερα ο Ελ Καντουρί να έβγαλε μέρος της προπόνησης, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από «to10.gr», ωστόσο οι ενοχλήσεις στη μέση δεν έχουν εξαλειφθεί τελείως.

Ο Μαροκινός άσος πονάει στην κίνηση, όπως ενημέρωσε το ιατρικό τιμ με το επιτελείο του Δικεφάλου να έχει πέσει πάνω στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Η αυριανή ημέρα θα είναι σημαντική για τον Ελ Καντουρί. Αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί τότε θα τεθεί εκτός της αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

Ο Αμπελ Φερέιρα, δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταστρώσει τα πλάνα του. Έχει προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα. Σε περίπτωση που απουσιάσει τότε την θέση του θα πάρει ο Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος στα φιλικά της Ολλανδίας αγωνίστηκε με επιτυχία σε αυτή τη θέση σκοράροντας μάλιστα και δυο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ