Κλάασεν: «Δεν θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ»

Κλάασεν: «Δεν θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντάβι Κλάασεν, που είχε βάλει τα δύο γκολ του Άγιαξ στην Τούμπα τον Αύγουστο του 2016, ανέφερε πως δεν θα είναι εύκολο για τον Αίαντα να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Τον Αύγουστο του 2016 ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από τον Άγιαξ στο Champions League, παρά το γεγονός ότι είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 στην Ολλανδία. Στη ρεβάνς της Τούμπας ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 2-1, με τον Ντάβι Κλάασεν να σημειώνει τα δύο γκολ της πρόκρισης του Αίαντα.

Ο νυν μεσοεπιθετικός της Βέρντερ Βρέμης μίλησε για το ματς της Τρίτης (6/8, 20:00) στη Θεσσαλονίκη λέγοντας πως δεν θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μεταδίδεται στην Ολλανδία και ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι αρκετά φανατικοί.

Γιατί είναι πάντα δύσκολα απέναντι σε ελληνικές ομάδες; «Δεν ξέρεις πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί ποτέ δεν μεταδίδεται στην Ολλανδία. Επίσης, οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί εκεί. Αυτή είναι η διαφορά με τους ολλανδικούς συλλόγους. Δεν ξέρω εάν θα επηρεαστεί ο Άγιαξ ή ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πέρσι ο Άγιαξ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League έτσι τώρα κάποιοι θα σκεφτούν πως θα περάσουν. Όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αυτό δεν είναι εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλάασεν.

Ο Ολλανδός άσος μίλησε επίσης και για το ματς του Αυγούστου του 2016, λέγοντας τα εξής:

«Είχαμε παίξει καλά στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και θεωρώ ότι το 1-1 μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τέσσερα ή πέντε γκολ. Στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλύτερα και άνοιξε γρήγορα το σκορ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Για καλή μας τύχη, ισοφάρισα με πέναλτι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος έγινε πιο προσεκτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές φάσεις. Ευτύχησα να πετύχω το γκολ στο τέλος και να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ