Ολυμπιακός: Ο Ματιέ που ξέρουν…

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ που ξέρουν…

Στην Τουρκία τα «φώτα πέφτουν» στον Γάλλο αστέρα του Ολυμπιακού. Τόσο το τεχνικό τιμ της Μπασακσεχίρ όσο και τα ΜΜΕ ασχολούνται με τον Βαλμπουενά.

Τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε τον έκαναν ακόμη πιο γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό της Τουρκίας.

Στην Πόλη ο Ματιέ Βαλμπουενά, περί ου ο λόγος, είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους ξένους ποδοσφαιριστές καθώς μπορεί να μην βρέθηκε στην καλή εποχή της Φενέρ, ξεχώρισε όμως με την παρουσία του και την κλάση του.

Και όπως είναι απολύτως λογικό στην άφιξη του Ολυμπιακού στην Πόλη για το πρώτο ματς την Τετάρτη με την Μπασακσεχίρ ο Ματιέ Βαλμπουενά τράβηξε την προσοχή των Τουρκικών ΜΜΕ.

Βεβαίως ο Γάλλος άσος απασχολεί έντονα το τεχνικό τιμ της Τουρκικής ομάδας από την πρώτη στιγμή που έμαθαν οριστικά πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλος τους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Τούρκοι θεωρούν πως από τα πόδια του Βαλμπουενά ξεκινούν πολλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού ενώ αναλύοντας τα δύο ματς των ερυθρολεύκων με την Βικτόρια Πλζεν κατανοούν τον σύνθετο ρόλο που έχει ο έμπειρος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ