Η συγκίνηση του Γιάκομπς μόλις είδε την Τούμπα

Η συγκίνηση του Γιάκομπς μόλις είδε την Τούμπα

Ο Ρομπ Γιάκομπς θυμήθηκε τα παλιά και μίλησε για τα ματς του Δικέφαλου με τον Άγιαξ

Ο Ρομπ Γιάκομπς κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 1989 έως λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 1990.

Είναι ένας από τους πέντε Ολλανδούς τεχνικούς που έχουν δουλέψει στον Δικέφαλο καθώς πριν από αυτόν είχαν περάσει από τον ΠΑΟΚ ο Τάις Λίμπρεχτς (1986-87) και ο Ρίνους Ίσραελ (1988-89) και μετά ο Άρι Χάαν (1994-95 και 1999) και ο Χουμπ Στέφενς (2013-14).

Ο Ρομπ Γιάκομπς μίλησε στον «Focus 103,6» για τον ΠΑΟΚ και τα ματς με τον Άγιαξ, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Όταν είδα γεμάτη την Τούμπα για το ματς με τον Άγιαξ, έκλαψα! Θυμήθηκα τις παλιές εκείνες, καλές στιγμές και η γυναίκα μου απόρησε για την αντίδρασή μου, αλλά της εξήγησα ότι δεν μπορώ να ξεχάσω τις όμορφες στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ».

Ο Ολλανδός τεχνικός συνεχίζοντας τόνισε: «Ο Άγιαξ έβαλε τυχερά γκολ, και το πρώτο, αλλά και το δεύτερο είχαν τύχη, ενώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο πολύ όμορφα γκολ, δουλεμένα στην προπόνηση και εάν ήταν πιο ουσιώδης σε δυο ακόμη φάσεις, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ.

Ο Άγιαξ δεν ήταν καλός στην Τούμπα και το αδύνατο σημείο του ήταν στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου οι δυο νεαροί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Εάν χτυπήσει εκεί ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι, μπορεί πάλι να σκοράρει».

Για τη ρεβάνς επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει δυο γκολ, για να έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά εάν διατηρήσει το μηδέν παθητικό που μπορεί να ευνοεί τον Άγιαξ, θα πρέπει να κάνει μια επίθεση στα τελευταία λεπτά και ό,τι βγει.

Με ένα γκολ και 0-1, περνάει ο ΠΑΟΚ, άρα καλό θα είναι να παίξουν συντηρητικά στο δεύτερο παιχνίδι. Να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να μην σκεφτούν με ποια ομάδα παίζουν, αλλά πώς θα είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ζενίθ της απόδοσης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ