«Θα είμαστε καλύτεροι από ματς σε ματς»

«Θα είμαστε καλύτεροι από ματς σε ματς»

Ο Μαζραουί θεωρεί ότι ο Άγιαξ χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί φέτος αγωνίζεται ως χαφ, ενώ πέρυσι έπαιζε ως δεξί μπακ. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2) ήταν στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Ντάνι Μπλιντ, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στόπερ! Ο Μαζραουί παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του Άγιαξ και τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να βρει τις νέες της ισορροπίες.

Αναλυτικά τόνισε: «Σε αυτή τη φάση, ψάχνουμε να βρούμε τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην ομάδα που βρίσκονται σε αυτήν μόνο 2,5 εβδομάδες. Υπάρχουν καινούργιοι ποδοσφαιριστές, ειδικά στον άξονα. Παίζουμε με δύο καινούργιους κεντρικούς αμυντικούς και ο Μπλιντ αγωνίζεται σε νέα θέση.

Νομίζω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και μετά θα φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε η καλοδουλεμένη μηχανή που ήμασταν στην περσινή σεζόν.

Προσωπικά, έχω παίξει ξανά ως μέσος τα προηγούμενα χρόνια και νομίζω πως μπορώ να ανταπεξέλθω και σε αυτή τη θέση. Στο κέντρο του γηπέδου έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρεις, από ότι όταν αγωνίζεσαι ως δεξιός μπακ. Βέβαια, ακόμα και από το δεξί άκρο της άμυνας, βάσει του πως παίζει η ομάδα αλλά και του πως αγωνίζομαι εγώ, μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ