Αρντά Τουράν: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε»

Αρντά Τουράν: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε»

Ο Αρντά Τουράν επισκέπτεται το Καραϊσκάκη ξανά μετά από πέντε χρόνια και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός-Μπασάκσεχιρ ανέφερε πως ναι μεν σέβεται τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά στόχος είναι μόνο η πρόκριση.

Ο Αρντά Τουράν είχε επισκεφτεί το Καραϊσκάκη τον Σεπτέμβριο του 2014 και είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Champions League, φεύγοντας όμως με… κάτω το κεφάλι, καθώς ηττήθηκε από την ομάδα του Μίτσελ τότε με 3-2.

Αύριο (13/8, 21:30) θα επισκεφτεί ξανά το φαληρικό στάδιο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη φανέλα της Μπασάκσεχιρ αυτή τη φορά, και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως σέβεται τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά η ομάδα του έχει έρθει στον Πειραιά για να πάρει την πρόκριση. Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι και το καλύτερο για εκείνους.

Ο Τούρκος μέσος έκανε αναφορά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου του Ολυμπιακού, την οποία δεν έχει ξεχάσει, ενώ αποκάλυψε πως βλέπει και τους αγώνες μπάσκετ των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τουράν:

«Δεν ήταν και πολύ αρνητική η εικόνα της Μπασάκ στο πρώτο ματς, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ματς, δεν έχει κριθεί τίποτα. Τώρα θα παίξουμε να κερδίσουμε. Εκπροσωπούμε και τη χώρα μας, έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Είχες παίξει στο Καραϊσκάκη με την Ατλέτικο. Θυμάσαι την ατμόσφαιρα;

«Να ξέρετε ότι σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Είχαν δημιουργήσει ωραίο θέαμα. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ατμόσφαιρες στην Πόλη στις έδρες των μεγάλων ομάδων. Θα προσπαθήσουμε αυτό το σκηνικό να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα για εμάς. Βλέπω και τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού να ξέρετε».

Πώς είναι η κατάστασή σου και αν θα παίξεις;

«Είχα ένα πρόβλημα στον τένοντα και ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει την ευκαιρία. Θέλω να παίξω και να συνεισφέρω, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι ο Ρομπίνιο, ο Ντεμπά Μπα και άλλοι. Η Μπασάκ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και ελπίζω ότι θα προκριθούμε».

Για τον Ολυμπιακό ποια είναι η γνώμη σου;

«Ο Ολυμπιακός σε τρεις αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ, είναι πολύ σημαντικό. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι δεν είχε παίξει κατά διαστήματα τόσο καλά και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ