Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για Μπασάκσεχιρ

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για Μπασάκσεχιρ

Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει και αύριο την εντεκάδα που ξεκίνησε το πρώτο ματς, στην Πόλη. Έτοιμος να παίξει ο Ποντένσε. Έκανε ατομικό για προληπτικούς λόγους και ο Μαρτίνς ποντάρει στον συμπατριώτή του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την απογευματινή προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγή σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν το ματς με την Μπασάκ στην Πόλη.

Ο Μαρτίνς δεν αλλάζει «συνταγή» κι αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στον αυριανό αγώνα με την ακόλουθη εντεκάδα: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένε και Γκερέρο.

Σε ότι αφορά τον Ποντένσε, ο Πορτογάλος εξτρέμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και το καλό είναι πως δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ήταν μια καλή είδηση για τον προπονητή των ερυθρόλευκων καθώς ο Μαρτίνς στηρίζει πολλά στον συμπατριώτή του για την ρεβάνς με τους Τούρκους στο Φάληρο.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς ζήτησε και σήμερα προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους οι ερυθρόλευκοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, εστιάζοντας στα τελειώματα των φάσεων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ και στις στατικές φάσεις.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ από στατικές φάσεις στο ματς με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στις καλές εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ από τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ