Οι οδηγίες για τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε μια ανακοίνωση για να ενημερώσει τους οπαδούς του Δικέφαλου που μπορούν να συγκεντρωθούν στο Άμστερνταμ.

Οι οδηγίες για τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ | to10.gr

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη κι όπως πάντα θα έχει δίπλα του πολύ κόσμο για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ.

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε μια ανακοίνωση για να ενημερώσει τους οπαδούς του Δικέφαλου που μπορούν να συγκεντρωθούν στο Άμστερνταμ για να μεταβούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά αναφέρει: «Το ραντεβού συγκέντρωσης των φίλων του ΠΑΟΚ που έχει οριστεί από τις αρχές κι από τη διοργάνωση της αναμέτρησης, είναι στην πλατεία Νταμ του Άμστερνταμ, στις 17:00. Από εκεί, οι φίλοι του Δικεφάλου θα οδηγηθούν με συνοδεία στο Amsterdam Central Station όπου θα τους περιμένουν ναυλωμένοι συρμοί για να τους μεταφέρουν εγκαίρως στο Johan Cruyff Arena.

Οι φίλαθλοι που ταξιδεύουν με αυτοκίνητα ή με λεωφορεία μπορούν να σταθμεύσουν στο P-bus, το οποίο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό και των θυρών για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέση στάθμευσης, μπορούν να την αγοράσουν online ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: https://liv.cr/park2019https://liv.cr/park2019.

Οι θύρες του σταδίου ανοίγουν στις 18:30.

Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία από την UEFA».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ