Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την υπέρβαση με Άγιαξ

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την υπέρβαση με Άγιαξ

Ο «Δικέφαλος» φιλοδοξεί να... σοκάρει τους Ολλανδούς και να πάρει την πρόκριση μέσα στην έδρα τους.

Το 2-2 του πρώτου ματς της Τούμπας έδωσε ένα έξτρα πλεονέκτημα στον Άγιαξ για την αποψινή (13/8) ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο όλοι στον «Δικέφαλο» πιστεύουν ότι μπορούν να «σοκάρουν» τους Ολλανδούς και να τους πάρουν την πρόκριση μέσα στην έδρα τους κάνοντας την υπέρβαση!

Η σέντρα στο αποψινό ματς έχει οριστεί για τις 21.30 (Cosmote TV) και διαιτητής θα είναι ο 40χρονος Άγγλος Κρεγκ Πόουσον. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς, Ίαν Χούσιν και 4ος διαιτητής ο Άντριου Μάντλεϊ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μαζί του 21 παίκτες στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης και Στοχ.

Σε σχέση με το ματς της προηγούμενης εβδομάδας στην Τούμπα, δε φαίνεται να έχει αλλαγές στο βασικό του σχήμα, αλλά έχει ετοιμάσει τακτικές εκπλήξεις για τον Άγιαξ.

Στην αρχική ενδεκάδα σχήμα αναμένεται να είναι οι: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πέλκας και Ακπομ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του και πάνω από 2000 οπαδούς του, ενώ οι φίλαθλοι του Άγιαξ, εκτιμάται πως θα γεμίσουν ασφυκτικά τις κερκίδες της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» που έχει χωρητικότητα 54.990 θέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ