Μπίσεσβαρ: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Μπίσεσβαρ: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δήλωσε περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο ΠΑΟΚ κοιτάζοντας στα μάτια τον Άγιαξ. Ο Ολλανδός μέσος στάθηκε και στην διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος μέσος και σκόρερ του Δικεφάλου στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού είπε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Πιέσαμε τον Άγιαξ που τα έχασε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Μετά ήρθε ένα πέναλτι που δεν ξέρω αν ήταν, μετά ήρθε και άλλο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, είμαστε άτυχοι. Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που παίξαμε.

Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δυστυχώς ο διαιτητής δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω ότι ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο και δείξαμε την ποιότητά μας, αποδείξαμε ποιοι είμαστε.

Στο τέλος ο Άγιαξ πήρε την πρόκριση, αλλά δείξαμε τις δυνάμεις. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται στην Ευρώπη με τους διαιτητές. Θα περιμένουμε έναν χρόνο και θα πάρουμε την εκδίκησή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ