Ολυμπιακός: Αυτή είναι η βασική εντεκάδα κόντρα στην Κράσνονταρ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η βασική εντεκάδα κόντρα στην Κράσνονταρ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για την εντεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στην Κράσνονταρ. Βίντεο το πρωί της Τετάρτης στο Ρέντη και προπόνηση στις στατικές φάσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε ν’ ανοίξει τα χαρτιά του στην συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Κράσνονταρ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν αποκάλυψε τα πλάνα του ούτε στην απογευματινή προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη αλλά όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος δεν σκοπεύει να κάνει την έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από το Ρέντη, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στους Ρώσους με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με την Μπασάκσεχιρ στο Φάληρο.

Αυτό σημαίνει πως οι πειραιώτες θα αγωνιστούν με τον Σα στα γκολπόστ και τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μεριά και ο Σεμέδο θα είναι οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού ενώ στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης της ομάδας του λιμανιού θα είναι ο Τσιμίκας.

Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης παραμένουν στο βασικό σχήμα και μπροστά τους θα παίξει ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μασούρας και ο Ποντένσε ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Γκερέρο.

Βίντεο αύριο πρωί στο Ρέντη και στατικές φάσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μίλησε στην προπόνηση της Τρίτης στους παίκτες του, ωστόσο αναμένεται να το κάνει το πρωί της Τετάρτης. Ο Μαρτίνς αναμένεται να δείξει βίντεο στους ερυθρόλευκους με στιγμιότυπα από παιχνίδια της Κράσνονταρ και θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες για την αντιμετώπιση της ρωσικής ομάδας.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δουλέψουν το πρωί της Τετάρτης στις στατικές φάσεις, καθώς ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ για να βρουν γκολ οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε από στατικές φάσεις στα παιχνίδια με Πλζεν και Μπασάκσεχιρ στο Φάληρο και θα είναι πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες να πετύχουν κάτι ανάλογο και στον εντός έδρας αγώνα με την Κράσνονταρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ