Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Γκεζάλ

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Γκεζάλ

Το Sky Sports, με νέο δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία Ολυμπιακού - Λέστερ για τον Αλγερινό εξτρέμ είναι σχεδόν κλεισμένη. Η συνύπαρξη με Μπενζιά, Λοβέρα και οι επαφές με τη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να γεμίσει καλούς ποδοσφαιριστές. Και να προσφέρει στον Πέδρο Μαρτίνς όσες λύσεις θεωρεί ότι χρειάζεται, για να πετύχει τους στόχους του. Χωρίς να λαμβάνει υπόψη το κόστος, παρά μόνο την ποιότητα, την αξία, το ταλέντο και φυσικά τη δίψα των παικτών που ενδιαφέρουν και την επιθυμία τους να παίξουν στον Ολυμπιακό. Με τον Ρασίντ Γκεζάλ να είναι ο παίκτης που μπορεί να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών των Πειραιωτών.

Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες to10.gr. Παρά την απόκτηση των Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και πλεόν είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία και με τη Λέστερ. Η οποία έχει ήδη πει το «ναι» στην παραχώρηση του 27χρονου παίκτη, με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνεται και από νέο αναλυτικό ρεπορτάζ του βρετανικού «Sky Sports», το οποίο επισημαίνει ότι «ο Ολυμπιακός εργάζεται για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Αλγερινού εξτρέμ Γκεζάλ, πριν το κλείσιμο των μεταγραφών στην Ελλάδα το Σάββατο».

Μια πληροφορία που σας έχει μεταφέρει εδώ και από τη Δευτέρα to10.gr, αλλά πλέον επιβεβαιώνεται και από το κορυφαίο βρετανικό δίκτυο, που ουσιαστικά επικαλείται πληροφορίες από την ίδια τη Λέστερ, όπως και στην περίπτωση του επίσης δεξιού εξτρέμ, Φουσενί Ντιαμπατέ, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη γαλλική Ντιζόν. Με το «Sky Sports» να σημειώνει ότι και οι δύο «είναι κοντά στο να κλείσουν τα deals για να φύγουν από τη Λέστερ».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι, τόσο ο Μπενζιά και ο Λοβέρα, όσο και ο Γκεζάλ, είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις. Ο Μπενζιά, για παράδειγμα, υπολογίζεται πάρα πολύ ως «8άρι» από τον Μαρτίνς. Ως μια περίπτωση Νάτχο, αλλά στο πολύ πιο αθλητικό. Ο Λοβέρα, πάλι, μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε θέση. Και την τελευταία χρονιά του στη Ροζάριο Σεντράλ αγωνίστηκε σε πάνω από τα μισά παιχνίδια ως εσωτερικός μέσος δεξιά! Ενώ και ο Γκεζάλ έχει την άνεση να αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως 10άρι.

Πάντως ο Ολυμπιακός είχε επαφή και με τη Μονακό για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Μποσίλια. Μάλιστα, εάν δεν προχωρήσει του Αλγερινού, τότε ο Βραζιλιάνος μπορεί να μπει στο… κόλπο, με αλλαγές ρόλων στους δύο προαναφερθέντες παίκτες που ήδη πρέπει να θεωρούνται… ερυθρόλευκοι (σ.σ. ο Μπενζιά ήδη υπέγραψε). Χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι έχει συμβεί και πού κατέληξαν οι επαφές με τους Μονεγάσκους.

Υπομονή, όμως λίγες ώρες ακόμη. Διότι έως το βράδυ του Σαββάτου, που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ