Τότεναμ: Τραυματίας και ο Ντάβινσον Σάντσες

Τότεναμ: Τραυματίας και ο Ντάβινσον Σάντσες

Ο 23χρονος αμυντικός της Τότεναμ, Ντάβινσον Σάντσες, τραυματίστηκε στον αστράγαλο σε αγώνα της εθνικής Κολομβίας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη 18/9 είναι αμφίβολη

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού Τότεναμ.

Λίγα 24ωρα μετά τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, που ανακοινώθηκε πως θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα (18/9) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα όνομα στη λίστα των απόντων.

Αυτό του Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Κολομβίας.

Οι Σπερς περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, όπως επίσης και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο προσεχές εντός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (14/9) ενώ μένει να φανεί αν θα προλάβει και το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ