Βαλβέρδε: «Δύσκολα θα παίξει ο Μέσι με τη Ντόρτμουντ»

Βαλβέρδε: «Δύσκολα θα παίξει ο Μέσι με τη Ντόρτμουντ»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως είναι δύσκολο ο Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί κόντρα στη Ντόρτμουντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τρίτη (17/9, 22:00), με τον Αργεντίνο άσο να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του φέτος.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στις 5 Αυγούστου, πριν ξεκινήσουν τα φιλικά προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα.

Εκτός από το ματς κόντρα στη Βαλένθια το Σάββατο (14/9, 22:00), που ο Μέσι είναι σίγουρο ότι θα λείψει, ο Αργεντίνος άσος πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε με τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη (17/9, 22:00). Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Θα δούμε τι θα συμβεί την Τρίτη, δεν θέλω να πω κάτι γιατί δεν είμαι γιατρός. Αλλά το βλέπω δύσκολο να παίξει την Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε για τον Μέσι.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι ο 32χρονος μεσoεπιθετικός να κάνει το ντεμπούτο του για τη σεζόν 2019-20 το μεθεπόμενο Σάββατο (21/9, 22:00) στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Γρανάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ