Ολυμπιακός: Μπορεί τη νίκη με την Τότεναμ; (poll)

Ολυμπιακός: Μπορεί τη νίκη με την Τότεναμ; (poll)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει αύριο στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχνει απέναντι στην Τότεναμ το ιδανικό αποτέλεσμα. Τι θα πετύχουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς; Εσείς τι πιστεύετε;

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ υποδεχόμενος την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια στο δύσκολο όμιλο που συμπληρώνουν Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας. Η αποστολή των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και είναι δύσκολη όμως στο Φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να υποτάξει μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου.

Το ευχάριστο για τους ερυθρόλευκους είναι πως άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς που μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11αδα με στόχο να οδηγήσει την ομάδα του σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Όπως αυτές που έζησε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός με τις 5 νίκες και μια μόλις ισοπαλία στην πορεία για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τι πιστεύετε πως μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ και μια από τις καλύτερες αγγλικές ομάδες.

Μπορεί να προσθέσει μια ακόμη ένδοξη νίκη στην ιστορία του; Μπορεί να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία που θα δώσει προβάδισμα σε πρώτη φάση για την 3η θέση και θα τον κρατήσει ζωντανό για όνειρα ή οι Άγγλοι θα αποδειχθούν πολύ δυνατοί για τον Ολυμπιακό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ