Η πιθανή ενδεκάδα της Τότεναμ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η πιθανή ενδεκάδα της Τότεναμ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Σε μία εκτίμηση της ενδεκάδας που προτίθεται να παρατάξει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχουν προβεί τα αγγλικά ΜΜΕ, ενώ να σημειωθεί πως τραυματίες είναι οι Σεσενιόν και Λο Σέλσο.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο η αλήθεια είναι πως έχει..,. μπερδέψει αρκετό κόσμο με τις δηλώσεις του περί ροτέισον στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αύριο (18,9/ 19:55).

Τα αγγλικά Μέσα όμως, αν και δυσκολεύονται να διαβάσουν τις προθέσεις του Αργεντινού τεχνικού, έχουν προβεί σε μία εκτίμηση της 11άδας που προτίθεται να παρατάξει ο Ποκετίνο. Να σημειωθεί πως τραυματίες, άρα και μη διαθέσιμοι για τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», είναι οι Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Ράιαν Σεσενιόν.

Αυτή είναι η εκτίμηση των αγγλικών Μέσων για την 11άδα της Τότεναμ: Γιορίς κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Γουόκερ-Πίτερς, Σάντσες, Βερντόνγκεν και Ντέιβις, στα χαφ θα βρίσκονται οι Ντομπελέ, Γουίνκς, στα δύο άκρα της επίθεσης οι Λαμέλα, Σον και επιτελικό ρόλο θα έχει ο Έρικσεν, ο οποίος θα είναι πίσω από τον φορ Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ