Βαλμπουενά: «Στον Ολυμπιακό ήρθα για να ζήσω τέτοιες βραδιές» (vid)

Βαλμπουενά: «Στον Ολυμπιακό ήρθα για να ζήσω τέτοιες βραδιές» (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το παιχνίδι με την Τότεναμ και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ήρθε στους Πειραιώτες για να ζήσει τέτοιες βραδιές.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν και στο παιχνίδι με την Τότεναμ εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, έχοντας μάλιστα συμμετοχή και στα δύο τέρματα των ερυθρόλευκων.

Μετά το τέλος του ματς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV κι αναφέρθηκε στην ισοπαλία (2-2) με την αγγλική ομάδα, ενώ σχολίασε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Όπως τόνισε ο Βαλμπουενά ο λόγος που ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν για να ζήσει βραδιές σαν κι αυτή, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως απολαμβάνει που αγωνίζεται στους ερυθρόλευκους και ότι θα συνεχίσει να τα δίνει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ δυνατά, όμως βρεθήκαμε πολύ γρήγορα να χάνουμε μετά από το πέναλτι με 2-0 και αυτό εμάς δεν μας άρεσε εκείνη τη στιγμή. Δείξαμε τον χαρακτήρα, δείξαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε και να καταφέρουμε μετά να ισοφαρίσουμε σε 2-2 Νομίζουμε πως αυτό απαιτούσε πολύ μεγάλη δύναμη από εμάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε όμως ίσως και με λίγο ακόμη προσπάθεια θα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει ένα 2-2 απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας σήμερα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κάνει αυτή την απόδοση».

Για την ατμόσφαιρα: «Για αυτό τον λόγο ήρθα στον Ολυμπιακό για να ζήσω τέτοιες βραδιές. Πιστεύω πως έχουμε μεγάλη ομάδα, απόψε ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Έχω πάρα πολλά να δώσω, βρίσκομαι εδώ για να δώσω τα πάντα, παίζω με όλη μου την ψυχή και μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο, όταν παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα, νομίζω ότι κάνουμε αυτό το επάγγελμα για αυτές ακριβώς τις βραδιές. Απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό που συμβαίνει και βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να τα δίνω όλα για τον Ολυμπιακό, έχω πολλά ακόμα να δώσω και για αυτό βρίσκομαι εδώ για να το κάνω και στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ