Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να φύγει, αλλά δεν τσακωθήκαμε ποτέ»

Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ ήθελε να φύγει, αλλά δεν τσακωθήκαμε ποτέ»

Μετά τον θρίαμβο της Παρί επί της Ρεάλ (3-0), ο Τόμας Τούχελ παραδέχθηκε πως ο Νεϊμάρ ήθελε να φύγει διακαώς από το Παρίσι, ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε κάποια διαφορά μεταξύ τους.

Το σήριαλ του καλοκαιριού, με την επιθυμία του Νεϊμάρ να επιστρέψει πίσω στη Βαρκελώνη, κράτησε «καυτή» τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να φύγει από την «πόλη του φωτός» και ο προπονητής του, Τόμας Τούχελ, το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν με 3-0, κόντρα στους Μαδριλένους. Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, ο τεχνικός της ΠΣΖ, τόνισε πως ο Νεϊμάρ ήθελε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Παράλληλα γνωστοποίησε πως οι σχέσεις τους ουδέποτε είχαν… ραγίσει και πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συμπεριφέρεται άκρως επαγγελματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ: 

«Ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα για να φύγει το περσινό καλοκαίρι. Δεν ήθελε να μείνει εδώ και μας το έκανε κατανοητό με τον τρόπο του.

Σίγουρα αυτό δεν τον βοήθησε όσον αφορά τους οπαδούς μας. Μπορείς να το αισθανθείς πως οι φίλοι της ομάδας είναι θυμωμένοι μαζί του και μπορώ να το καταλάβω.

Από την άλλη υπάρχει η σχέση του προπονητή, δηλαδή εμένα με τον ποδοσφαιριστή. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, ούτε προέκυψε κάποια διαφορά μεταξύ μας. Έτσι για μένα ήταν πολύ εύκολο να τον βάλω να παίξει.

Πάντα προπονείται καλά, είναι επαγγελματίας και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ακόμη και τώρα που τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα ήθελε.

Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και πάντα θέλει να κερδίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ