Μάντσεστερ Σίτι- Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0

Μάντσεστερ Σίτι- Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε δύσκολα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με σκορ 2-0, πετυχαίνοντας το απόλυτο (2/2), στον Γ' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από τη νίκη επί της Σαχτάρ στην πρεμιέρα, έκανε το 2/2 στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας δύσκολα με 2-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Έιτιχαντ».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέταξε μια Μάντσετσερ Σίτι με μόλις δύο αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, βάζοντας τους Κανσέλο και Μαχρέζ στη θέση των Γουόκερ και Στέρλινγκ, έχοντας μόλις μια σοβαρή απουσία, με τον Ντε Μπρόινε να μένει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε να κρατήσει τους «πολίτες» στο μηδέν, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Αγουέρο και Μπερνάρντο Σίλβα έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους μέσα σε διάστημα ενός λεπτού (13′, 14′), με τον Γκιντογκάν να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό σουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια, με τους Κροάτες να κρατούν με νύχια και με δόνται στα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι πέρασε τον Στέρλινγκ στη θέση του Μπερνάρντο Σίλβα (56′), με σκοπό να πιέσει ακόμα περισσότερο την άμυνα της Ντιναμό, με τον Άγγλο να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή. Στο 66ο λεπτό, ο Στέρλινγκ ισοφάρισε σε 1-1, πετυχαίνοντας το 9ο τέρμα του στη σεζόν μέχρι τώρα.

Αγουέρο και Μαχρέζ σπατάλησαν ευκαιρίες για το 2-0 στα υπόλοιπα λεπτά, με την τρίτη αλλαγή του Γκουαρδιόλα, Φόντεν, να γράφει στο 95′ το τελικό 2-0 για τους «πολίτες».

Μαν. Σίτι: Εντερσον, Κανσέλο, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Μεντί, Ρόδρι, Γκιουντογάν, Ντ. Σίλβα (91′ Φόντεν), Μπ. Σίλβα (56′ Στέρλινγκ), Μαχρέζ, Αγουέρο (89′ Αγουέρο)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Τεοφίλ-Κατρίν (76′ Γκαβράνοβιτς), Πέριτς, Ντιλάβερ , Στογιάνοβιτς, Αντέμι, Μόρο, Ολμο, Λέοβατς, Ορσιτς (62′ Γκόργιακ), Πέτκοβιτς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ