Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στα γκολ των Φέλιξ (48') και Παρτέι (58') επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον 4ο όμιλο του Champions League.

Ένα ημίχρονο της ήταν αρκετό! Η Ατλέτικο Μαδρίτης δίχως να «φορτσάρει» ιδιαίτερα στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, πήρε τη νίκη με 2-0 και συγκατοικεί μαζί με την Γιουβέντους στην κορυφή του 4ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Οι «ροχιμπλάνκος» απείλησαν δις στο πρώτο ημίχρονο με τους Ντιέγκο Κόστα στο 19′ και Μοράτα στο 39′, ενώ παράλληλα κρατούσαν με σχετική ευκολία τους Ρώσους μακριά από την εστία του Όμπλακ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Σιμεόνε το πέτυχε στο δεύτερο, βρίσκοντας δύο γκολ στα πρώτα 15′, καθαρίζοντας έτσι το παιχνίδι. Στο 48′ ο Φέλιξ με διπλή προσπάθεια σκόραρε για το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τόμας Παρτέι σκόραρε προ κενής εστίας για το 0-2, έπειτα από γύρισμα του Ντιέγκο Κόστα.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ρίμπους, Μπάρινοβ, Κριχόβιακ, Ιγκνάτιεβ (80′ Εντερ), Ζοάο Μάριο, Ζεμαλεντίνοβ (33′ Ιντόβου), Σμόλοβ (83′ Κολομέιτσεβ).

Ατλέτικο Μαδρίτης: (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ – Αρίας, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Κόκε, Σαούλ, Τόμας, Ζοάο Φέλιξ – Ντιέγκο Κόστα, Μοράτα

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Γιουβέντους 4 (4-2)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 4 (4-2)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (2-3)
4. Μπάγερ Λεβερκούζεν 0 (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (22/10)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ